Privacyverklaring en disclaimer

Contactgegevens cocktailtwist.nl

 Wil je in contact komen met mij? Dat kan middels mail via info@cocktailtwist.nl of door een reactie achter te laten op een artikel op www.cocktailtwist.nl

Verwerking persoonsgegevens

De blog cocktailtwist ontvangt persoonsgegevens van lezers middels:

Google Analytics

Met het statistiekprogramma Google Analytics kan ik onder andere bekijken hoeveel lezers mijn site bezoeken, waar ze vandaan komen en welke artikelen ze lezen. Deze informatie gebruik ik om het bezoek- en klikgedrag op cocktailtwist in kaart te brengen. Met deze informatie kan ik mijn website verder optimaliseren. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens. Google Analytics verkrijgt de informatie middels jouw IP-adres. De dienst heeft van mij geen toestemming gekregen om jouw gegevens te delen met derden.

Meer informatie over Google Analytics kun je hier vinden.

Reacties

Reacties achterlaten onder een artikel

Onder artikelen op www.cocktailtwist.nl bestaat de mogelijkheid een reactie te plaatsen. Bij het achterlaten van een reactie wordt jouw IP-adres zichtbaar voor mij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je naam, website en emailadres te tonen bij het reageren.  Deze informatie wordt beschikbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan. Bij het reageren op een artikel heeft iedere lezer echter ook de mogelijkheid om anoniem een reactie te plaatsen. In dat geval worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor andere lezers.

Opslag persoonsgegevens

Bezoekers onder 16 jaar

www.cocktailtwist.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via info@cocktailtwist.nl, dan kan ik de informatie verwijderen.

Bewaartermijn

www.cocktailtwist.nl bewaart uw persoonlijke gegevens voor de duur van 1 jaar. Reacties onder artikelen blijven voor de duur van de plaatsing van het artikel online staan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je www.cocktailtwist.nl bezoekt, geef je daarmee toestemming jouw gegevens te verwerken. Je hebt echter het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door cocktailtwist.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@cocktailtwist.nl

 

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics 
cocktailtwist plaatst cookies van Google. Dit doe ik om te kunnen bekijken hoe bezoekers de website gebruiken. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Om je privacy zo veel mogelijk te beschermen heb ik een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en heb ik “gegevens delen” uitgeschakeld. Ook heb ik het IP-adres geanonimiseerd in de Google Analytics code. Google is een Amerikaans bedrijf en slaat de door haar verzamelde informatie op in Amerikaanse servers.

Social media knoppen 

Op www.cocktailtwist.nl staan social media buttons. Door deze buttons kan je artikelen delen op een social media platform.  De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Cookies uitschakelen en verwijderen 
Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de privacywet? Op de website Autoriteitpersoonsgegevens kun je hier meer informatie over verkrijgen.

Deze privacyverklaring heb ik grotendeel overgenomen van www.simpelrijkleven.nl. De inhoud en tekst is aangepast op mijn functies van mijn site. Wil jij ook een privacyverklaring, dan kun je via www.simpelrijkleven.nl de privacyverklaring gebruiken. Doe dan wel aan bronvermelding.

Disclaimer

Hieronder leest u de disclaimer, waarin alle informatie staat die volstaat op de website van www.cocktailtwist.nl bezoekt, stemt u met deze disclaimer in.

Inhoud en foto

Alle pagina’s en de inhoud is door mijzelf gecreëerd en gepubliceerd. Dit betekend dat ik zelf de teksten, foto’s en alle pagina’s zelf heb samengesteld. Wanneer dit niet het geval is, geef ik dat aan en daarbij zal ik bronvermelding gebruiken.

De pagina’s en teksten en  foto’s zijn met zorg geschreven, samengesteld en gemaakt.  Het is echter mogelijk dat sommige pagina’s feitelijke onjuistheden of niet volledig zijn. In dit geval is het mogelijk om mij op de hoogte te stellen door een mail te sturen naar info@cocktailtwist.nl . Als eigenaar van www.cocktailtwist.nl, update ik namelijk geregeld pagina’s en artikelen met nieuwe informatie zodat alles actueel en accuraat blijven. Aan de inhoud van cocktailtwist kunnen geen enkele rechten ontleed worden.

Klaske is niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade is het gevolg is door het gebruik van www.cocktailtwist.nl voor de inhoud van de website waarnaar ik link of verwijs op mijn pagina’s.

Foto’s en teksten

Het is ten strengste verboden om gebruik te maken van mijn foto’s of teksten zonder dat daar eerst toestemming voor is gevraagd. Heb je mijn toestemming gekregen, dan ben je verplicht om een duidelijke link als verwijzing te plaatsen naar www.cocktailtwist.nl Ik stop namelijk veel tijd en aandacht aan mijn pagina’s en de foto’s en wil daar graag de waardering voor krijgen. Ik behoud ten allen tijden het recht om toestemmingen in te trekken wanneer ik zie dat hier misbruik van wordt gemaakt.

Reacties van bezoekers

Mijn artikelen beschikken over de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Ik wil graag interactie met mijn bezoekers en zal dan ook de reacties lezen en beantwoorden. www.cocktailtwist.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties van bezoekers. Bovendien behoudt www.cocktailtwist.nl ten alle tijden het recht om ongepaste reacties te verwijderen.

Deze disclaimer heb ik overgenomen van www.kimsharesall.nl. Hier heb ik toestemming om gevraagd. Wil jij ook een disclaimer, dan kun je via www.kimsharesall.nl  bij contact toestemming vragen om de disclaimer te gebruiken van www.kimsharesall.nl. Doe dan wel aan bronvermelding.