Contact

Voor vragen, opmerkingen of eventuele samenwerkingen kun je een e-mail sturen naar info@klaskevanderwal.nl Ook is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, of mij een berichtje te sturen via Facebook. Wil je mij op social media volgen?

Volg mij

Samenwerken? 

Ik sta open voor samenwerkingen en kijk of het passend is op mijn blog. Ik doe niet aan do-follow links op verzoek, ook wil ik niet een artikel online plaatsen als ik er zelf niet achter sta.

  • (Product) Review
  • Win-acties
  • Blogpost voor product of bedrijf
  • Advertorials

Ik kijk uit naar uw voorstel en ik bespreek graag de mogelijkheden. Wel ben ik graag altijd eerlijk en open tegen mijn lezers en lezeressen. Wilt u mij een perspakketje sturen? dat kan als u mijn adres aanvraagt via info@klaskevanderwal.nl, Verwacht u een publicatie, overleg dan van te voren. Bij samenwerking vind ik het belangrijk om dit te vermelden en dit zal ik doen met de volgende zin:

* dit artikel betreft een samenwerking*   of  *  Het product heb ik gekregen *                                               * bij een betaald artikel zal ik een €  vermelden.*

Ik werk hiernaast fulltime, dus zal ik vaak binnen een week reageren op mijn mail.

Foto’s en teksten 

Alle teksten en afbeeldingen op  www.klaskevanderwal.nl  zijn gemaakt door en eigendom van Klaske van der Wal indien anders, zal dit vermeld worden onderaan de teksten en/of foto’s door middel van bronvermelding.

Als u deze button klikt komt u op de pagina met de privacy verklaring

Contactformulier