Persoonlijke update: Baan, Auto, Site

In mijn rubriek van Happy Moments februari kon je al lezen over dat ik een baan en een auto had gekocht.  Het heeft even geduurd voordat ik de uitgebreide artikel online zetten. Ik had het gewoonte weg soms te druk om te schrijven, maar hier is ie dan!

Nieuwe Baan

In februari had ik  een sollicitatie gesprek en eind februari kreeg ik te horen dat ik was aangenomen voor deze nieuwe uitdaging.  15 maart ben ik begonnen met deze baan voor een functie van Horeca- medewerker bij een hotel.

Intussen werk ik hier alweer een maand, en heb ik het hier heel erg naar mijn zin.  Ik heb leuke collega’s en wordt nog steeds ingewerkt zodat ik straks de gasten zo goed mogelijk naar het zin kan maken.

Auto

Nadat ik had gehoord dat ik was aangenomen was ik opzoek gegaan naar een auto (mijn eerste auto). Ik was binnen een week verliefd geworden op deze auto! Een Peugeot 206 cabriolet, hartstikke leuke auto in de lente/zomer kan ik mijn dakje van de auto af. Mijn auto is onmisbaar aangezien ik een uur onderweg ben naar mijn werk.

Over klaskevanderwal.nl

Ook op klaskevanderwal.nl ben ik bezig geweest met veranderingen. Ik heb mijn website omgebouwd naar alleen een blog.  Eerst had ik een online portfolio, alleen haalde ik hier niet zoveel meer plezier uit om telkens mijn online portfolio te vernieuwen. Ik heb namelijk veel meer plezier in het schrijven van artikelen, ook heb ik veel inspiratie. Ook ben ik backstage veel bezig met mijn blog, ik een Bullet Journal  aangeschaft voor al mijn ideeën.

Geef een reactie