Modeshow

MODE SHOW

Ik was 8 oktober 2016 met mijn zus en moeder een leuk dagje weg op de vrouwenbeurs in het WTC Expo in Leeuwarden.

Toen kwam ik Marcella tegen een connectie van mijn ambassadeur-schap op het Friesland College.

Marcella is een stijlinspirator en geeft workshops over Kleding is een taal!

Marcella vroeg of ik mee wou doen aan haar modeshow. Dat ze modellen zocht voor een make-over om te laten zien wat kleding met je doet.

Dus ik deed mee aan de modeshow maar voor die tijd moest ik een moodboard maken, van de kledingstijl die ik leuk vindt. Toen ik die had gemaakt hebben we het daarna besproken en hadden we afgesproken voor de volgende dag om de modeshow te lopen.

9 oktober: De Modeshow lopen.

Om 12 uur kwam ik weer bij de kraam van Marcella. Marcella vroeg wat ik wou uitstralen bij de modeshow. Ik wou er graag volwassen, vrouwelijk en serieus worden genomen.

Marcella was over de beurs heen gelopen, en had verschillende soorten kleding-setjes uitgekozen.Toen heb ik alles gepast, en hadden we een keuze gemaakt uit een blauwe blouse, met een donkerblauwe pantalon, en zwarte pumps. Toen heb ik bij een kraampje mijn haar laten krullen. En daarna had Marcella mij in de make-up gezet.


Toen ik helemaal klaar was, heeft een fotograaf foto’s van mij gemaakt. En hadden ze mij uitgelegd wanneer ik op de catwalk kon komen.

Uit eindelijk mocht ik de catwalk op lopen. Ik voelde mij erg zelfverzekerd, en vond dit een super leuke dag!

Wil je tips over je stijl, kleding, make-up of iets anders?

Neem contact op met Marcella de stijlinsprator hier kun je haar website bekijken. http://www.stijlinspirator.nl/

Marcella stijlinpsirator 

Geef een reactie